← Vsi vodnikiDeljenje pogovora
- Odpri meni klepeta in izberi Deli.
- Ustvari se javna povezava samo za branje - pošlji jo komur koli, na njihovi strani ni potreben noben račun.
- Povezavo kadar koli prekliči; takoj preneha delovati. Vse deljene klepete upravljaj v SPOMIN → Deljeno.
Program priporočil
Tvoja osebna povezava za povabilo živi v Profil → VEČ. Kdor koli se prek nje naroči, ti prinese 10 % njihovih plačil za celotno trajanje njihove naročnine - in 2 % od ljudi, ki jih priporočijo naprej. Nagrade se samodejno nabirajo iz pravih plačil; stran za partnerje ima vse podrobnosti programa.