← Wszystkie przewodnikiUdostępnianie rozmowy
- Otwórz menu czatu i wybierz Udostępnij.
- Tworzony jest publiczny link tylko do odczytu - wyślij go komukolwiek, po jego stronie konto nie jest potrzebne.
- Odwołaj link w każdej chwili; natychmiast przestaje działać. Zarządzaj wszystkimi udostępnionymi chatami w Profil → DATA.
Program poleceń
Twój osobisty link zaproszenia jest w Profil → MORE. Każdy, kto subskrybuje przez niego, przynosi ci 10% ich płatności przez cały czas trwania subskrypcji - i 2% od osób, które oni polecą dalej. Nagrody naliczają się automatycznie z rzeczywistych płatności; strona programu partnerskiego ma pełne szczegóły programu.