← همه راهنماهااشتراکگذاری یک گفتگو
- منوی گفتگو را باز کنید و Share را انتخاب کنید.
- یک لینک عمومی فقطخواندنی ساخته میشود - آن را برای هر کسی بفرستید، نیازی به حساب کاربری در سمت او نیست.
- هر زمان میتوانید لینک را لغو کنید؛ بلافاصله از کار میافتد. همه گفتگوهای بهاشتراکگذاشتهشده را در MEMORY ← Shared مدیریت کنید.
برنامه معرفی
لینک دعوت شخصی شما در Profile ← MORE قرار دارد. هر کسی که از طریق آن مشترک شود، 10% از پرداختهای او را برای کل عمر اشتراکش به شما میدهد - و 2% از افرادی که او بهنوبه خود معرفی میکند. پاداشها بهطور خودکار از پرداختهای واقعی جمع میشوند؛ صفحه همکاری در فروش جزئیات کامل برنامه را دارد.